طرز تهیه کاپ کیک قیفی
طرز تهیه کاپ کیک قیفی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
کاپ کیک قیفی، بستی قیفی های بامزه
در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قیف بستنی درست کنید.
مواد لازم برای کاپ کیک قیفی :
کره
سه چهارم پیمانه (۱۳۵ گرم)
شکر
یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ
۲ عدد
اسانس وانیل
۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر
دو و یک دوم قاشق چایخوری
نمک
یک دوم قاشق چایخوری
آرد
دو و یک دوم پیمانه
شیر
یک و یک چهارم پیمانه
رنگ خوراکی صورتی، بنفش، آبی و زرد
به مقدار لازم
قیف بستنی
۶ عدد
پنیر خامه ای
۴۵۰ گرم
پودر شکر
یک دوم پیمانه
اسانس وانیل
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کاپ کیک قیفی :
برای تهیه کاپ کیک، کره و شکر را با هم به خوبی مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
اسانس وانیل، بکینگ پودر، نمک و آرد را اضافه کنید.
شیر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را با چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
قیف های بستنی را در حفره های قالب کاپ کیک قرار دهید.
خمیرهای رنگی را در قیف های بستنی بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
پنیر خامه ای، پودر شکر و اسانس وانیل را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
این مخلوط را به چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی