

پختن اسفناج
مجموعه: نکات مهم آشپزی
برای پختن اسفناج کمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را کم کنید . اما برای آنکه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه ای را از قابلمه ای که روی گاز دارید کوچکتر انتخاب کنید و روی اسفناج قرار دهید . با این کار اسفناج از ظرف بالا نمی آید.
رازهای آشپزی چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟۷ روش خوشمزه کردن غذا !!از بخار ذرت بوداده دوری کنید!توصیههای درباره زولبیا و بامیهساتوری کردن گوشتلذیذ ترین سس ها را خودتان درست کنید
[تعداد: میانگین: /5]