طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار
طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد مورد نیاز :
آرد برنج
۱۱۵ گرم
شکر
۱۲۰ گرم
آب
۱۷۰ میلی لیتر
گلاب
۶۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده
½ قاشق چایخوری
روغن
½ پیمانه
هل
کمی
طرز تهیه :روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.طرز تهیه شربت :آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت ۳ دقیقه بجوشد .سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.منبع : seemorgh.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیطرز تهیه حلوای مجلسیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکا شیرینی میکادو مخصوص عید