طرز تهیه شیرینی گردویی
طرز تهیه شیرینی گردویی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه شیرینی گردویی
مواد لازم برای شیرینی گردویی :
شکلات شیری
۱۰۰ گرم
کره
۱۰۰ گرم
پودر شکر
۷۰ گرم
تخم مرغ
۱ عدد
وانیل
۱/۸ قاشق چایخوری
پودر گردو
۱۰۰ گرم
دارچین
۱ قاشق سوپخوری
آرد
۲۰۰ گرم
گردو
به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی گردویی :
شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی ۱ دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.
به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق