چرا نباید توت و خرما را با چای بخوریم؟!
مجموعه: تغذیه سالم
اگر بر این باورید که مصرف “توت” یا خرما به جای قند میتواند از بالا رفتن میزان “قند خون” جلوگیری کند سخت در اشتباهید. قند خرما، توت و به طور کلی هر”مواد قندی “هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا میکند بدن تمام شیرینیهای این مواد را جذب کرده و “انرژی” موجود در آنها جذب بدن نمی شود.
گفتنی است چای و “قهوه “در تمام کشورهای دنیا نوشیدنیهای بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت “دندانها” آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت “دیابت” میشود.
گفتنی است مصرف “میوههای خشک” در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و “توت” است.
نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوههای خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای “سلامتی” ضرری ندارندمنبع:afkarnews.ir
تغذیه و تناسب اندام۲۰ غذایی که دشمن دیابت است۹خوراکی مغذی که متخصصان دوست دارندارتباط بین گوشت قرمز و دیابتبرای خستگی پاییزه چه بخوریم ؟بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی شما چیست؟ بهترین و بدترین مواد غذایی هنگام سحر