طرز تهیه بورک برنج و مرغ
طرز تهیه بورک برنج و مرغ
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه بورک برنج و مرغ
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱:۲۵ دقیقه
مواد مورد نیاز برای: ۱۶ عدد
برنج
یک و یک دوم پیمانه
سینه مرغ
نصف یک عدد
نعنا تازه (ساطوری شده)
یک دوم پیمانه
جعفری (ساطوریشده)
۱ پیمانه
نمک وفلفل
به میزان لازم
سفیده تخم مرغ
۱ عدد
خمیر یوفکا مثلثی
به میزان لازم
تخم مرغ
۲ عدد
پودر سوخاری
به میزان لازم
روغن مایع
به میزان لازم
روش پخت بورک برنج و مرغ :
برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.
مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.
داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش ۱ قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.
رول های آماده را ابتدا درون تخممرغ (با چنگال در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.
منبع : masterchefmag.com
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید