طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای ویژه چهارشنبه سوری
طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای ویژه چهارشنبه سوری
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای ویژه چهارشنبه سوری و شب عید
این پلو یکی از پلوهای اصیل ایرانی است که اغلب خانواده ها در شب عید و یا چهارشنبه سوری آن را می پزند و معتقدند که با پختن آن سر رشته کار در سال جدید بدستشان می آید. شاید در قدیم تهیه رشته که باید بسیار ظریف باشد کار مشکلی بود ولی حالا رشته حاضر پلوئی در اغلب خوار و بار فروشی ها آماده برای فروش است.
مواد لازم برای رشته پلو با مرغ :
رشته ی پلویی
۲۵۰ گرم (من دو مشت خرد شده ریختم)
برنج
۲ لیوان
سینه مرغ
۱ عدد
پیاز متوسط
۲ عدد
کشمش
نصف لیوان
هویج
یک عدد
خلال بادام و پسته
به مقدار لازم
سیب زمینی متوسط
یک عدد
روغن و زعفران
به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه و دارچین
به میزان لازم
طرز تهیه رشته پلو :
برنج را از قبل شسته و به مدت چند ساعت در آب و نمک بخیسانید.
پیازها را خلالی کنید و در تابه سرخ کنید تا طلایی شود و کنار بگذارید.
سینه مرغ را به همراه کمی پیاز سیر فلفل دلمه و زردچوبه و ادویه مخصوص مرغ و ماهی و دو لیوان آب بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید و با کمی زعفران درون تابه تفت بدهید و کنار بگذارید.
هویج را درشت رنده کنید و در تابه با کمی روغن و زعفران و دارچین تفت بدهید تا از خامی در بیاید و کنار بگذارید.
سپس کشمش را نیز در روغن کمی تفت دهید و آنها را کنار بگذارید. همین طور خلال پسته و بادام را که یک ساعت در گلاب خیسانده اید در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.
برنج را درون قابلمه پر از آب و در حال جوش بریزید و مقداری هم نمک به آن اضافه کنید.
چهار، پنج دقیقه مانده که برنج را آبکش کنید، رشته ی پلویی را سه نیم کرده و به برنج اضافه کنید. اجازه دهید دو دقیقه بجوشد تا رشته نیز نرم شود.
برنج را آبکش کرده، ته قابلمه می توانید سیب زمینی حلقه شده بگذارید، برنج را درون قابلمه ریخته و مقداری دارچین و زعفران دم کرده روی آن بریزید و دم کنید.
پس از دم کشیدن پلو روی برنج را با کشمش پیاز داغ خلالی و مرغ و هویج و خلال بادام و پسته تزئین کنید و سرو نمایید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید