بدون شک تمدن پارس و ایران زمین یکی از کهن ترین فرهنگ ها و تمدن های دنیا است. تاریخ چند هزار ساله باعث شده تا سرزمین ما دارای اسطوره ها و قهرمانان زیادی باشد. اما شاید ما قدر این فرهنگ و تمدن را نمی دانیم و از آن غافل هستیم. همین امر باعث شده تا بجای این که در کشورمان بازی هایی بر مبنای تاریخ و فرهنگ ایران ساخته شود، شاهد تولید بازی های کامپیوتری زیادی هستیم که برخی از آنان از سطح کیفی قابل قبولی برخوردار هستند. همین امر باعث شد تا آقای جوردن مکنر (Jordan Mechner) دست به ساخت بازی ای با تکیه بر فرهنگ، هنر و سابقه تاریخی ایران زمین بزند. او خواسته یا ناخواسته توانست با این ابزار، بازی را خلق کند که بدون شک یکی از بهترین و پر طرفداترین بازی های کامپیوتری شد. عنوان Prince of Persia به چنان موفقیتی دست پیدا کرد که هیچ کس فکرش را هم نمی کرد. اما شهرت این بازی زمانی بیشتر شد که کمپانی مطرح Ubisoft حق انتشار این بازی را از آن خود کرد.
این کمپانی با عرضه سه گانه Sands of Time توانست این بازی را به اوج شهرت برساند. این شرکت که در سال ۲۰۰۸ هم یک نسخه دیگر از این عنوان را با حال و هوایی بسیار جدید عرضه کرد که این عنوان هم با استقبال خوبی از سوی علاقه مندان رو به رو شد. آخرین نسخه این سری از بازی ها که Prince of Persia: The Forgotten Sands نام دارد. داستان بازی بین نسخه های Sands of Time و Warrior Within اتفاق افتاد است.
داستان بازی از جایی آغاز می شود که پرنس برای دیدن برادرش به شهری به نام Azad می رود. اما هنگامی که به شهر می رسد متوجه می شود که سپاهی عظیم به شهر همه کرده اند و قصد از بین بردن حکومت برادرش را دارند. اینجاست که پرنس دوباره از قدرت زمان خود استفاده می کند و بوسیله آن به کمک برادر و مبارزه با دشمن می رود. سازندگان بازی درباره داستان گفته اند که “مطمئن باشید داستان بازی ارتباط محکم تری بین نسخه های Sands of Time و Warrior Within ایجاد خواهد کرد.بدون شک تمدن پارس و ایران زمین یکی از کهن ترین فرهنگ ها و تمدن های دنیا است. تاریخ چند هزار ساله باعث شده تا سرزمین ما دارای اسطوره ها و قهرمانان زیادی باشد. اما شاید ما قدر این فرهنگ و تمدن را نمی دانیم و از آن غافل هستیم. همین امر باعث شده تا بجای این که در کشورمان بازی هایی بر مبنای تاریخ و فرهنگ ایران ساخته شود، شاهد تولید بازی های کامپیوتری زیادی هستیم که برخی از آنان از سطح کیفی قابل قبولی برخوردار هستند. همین امر باعث شد تا آقای جوردن مکنر (Jordan Mechner) دست به ساخت بازی ای با تکیه بر فرهنگ، هنر و سابقه تاریخی ایران زمین بزند. او خواسته یا ناخواسته توانست با این ابزار، بازی را خلق کند که بدون شک یکی از بهترین و پر طرفداترین بازی های کامپیوتری شد. عنوان Prince of Persia به چنان موفقیتی دست پیدا کرد که هیچ کس فکرش را هم نمی کرد. اما شهرت این بازی زمانی بیشتر شد که کمپانی مطرح Ubisoft حق انتشار این بازی را از آن خود کرد.