طرز تهیه نودل خامه ای
طرز تهیه نودل خامه ای
مجموعه: آموزش انواع غذاها
پخت نودل خامه ای خوشمزه، سریع و آسان
نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده می شود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.
مواد لازم برای تهیه نودل خامه ای :
نودل
یک و یک دوم پیمانه
خامه
۱۰۰ میلی لیتر
برگ آویشن
۴ الی ۵ عدد
سس خردل
۲ قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
آب داغ
به مقدار لازم
روش تهیه نودل خامه ای :
آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. نودل را در آب بریزید تا بپزد. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود. خامه را اضافه کنید. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید. نمک بیفزایید.
برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید