دانستنی هایی در مورد آش
مجموعه: نکات مهم آشپزی
آش یک نوع غذای سنتی ایرانی است، در هر شهر و دیار آن را به نوعی تهیه می کنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضی شهرها فرق می کند بنابر این توجه شما را برای تهیه آن به موارد زیر جلب می کنیم: * آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.*تمام حبوباتی که در آن به کار می برید باید از شب قبل خیس شده باشد.
* در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.* گوشتی که برای پختن آش به کار می رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.
* موقع پاک کردن سبزی آش ساقه های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه های سبزی آش لذیذتر می شود.* برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له می شود.
* آبی که داخل آش می ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.* گندمی که می خواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.* اگر می خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید.* وقتی آش آماده می شود روی آن خود به خود می بندد در این صورت آش جا افتاده است.
منبع : sooran.com
رازهای آشپزی از بخار ذرت بوداده دوری کنید!استفاده بهینه از ماستتوصیههای درباره زولبیا و بامیهروش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبزروشی برای راحت پوست کندن هویجشیوه صحیح سرخ کردن غذا