طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی
طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی
مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی :
برنج
۵ پیمانه
بادمجان حلقه شده
۱ کیلوگرم
پیاز سرخ شده
۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی حلقه شده
۵ عدد
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری
روغن
نصف پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم
دارچین و زردچوبه
به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی :
ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.
سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهفرق چلو با پلو و پخت برنجدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیراز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپ