

طرز تهیه خورش گردو
طرز تهیه خورش گردو
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه خورش گردو
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱:۳۰
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر :
گوشت گوسفندی (خردشده)
۳۰۰ گرم
گردو (۴ پرشده)
۳۰۰ گرم
پیاز (نگینی خردشده)
۱ عدد
رب انار ملس
یک دوم پیمانه
زرشک
۲ قاشق سوپخوری
فلفل
۱ قاشق چایخوری
زردچوبه
۱ قاشق چایخوری
نمک
۱ قاشق چایخوری
روغن مایع
به میزان لازم
طرز تهیه خورش گردو :
داخل قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.
گردو را با مقداری روغن تفت دهید.
رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.
منبع : masterchefmag.com
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسهطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید