

طرز تهیه دلمه خیار
طرز تهیه دلمه خیار
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه دلمه خیار
مواد لازم برای دلمه خیار :
خیار سالادی
۹ عدد
گوشت چرخ کرده
۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه
نصف قاشق مرباخوری
نمک
۱/۵ قاشق غذاخوری
پیاز
۱ عدد
سیر
۳ حبه خرد شده
بلغور
۲ قاشق غذاخوری
برنج دانه گرد
۱ پیمانه سرخالی
کره
۱۰۰ گرم
* شوید خشک و نعنا و پیازچه
از هر کدام به میزان دلخواه
* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم ۱ قاشق غذاخوری ریختم)
طرز تهیه دلمه خیار :
ابتدا خیارها را شسته و داخل آن ها را با وسیله ای که داخل تصویر می بینید خالی می کنیم.
پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیارها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.
نکته برای تهیه دلمه خیار :
اگر ترش مزه دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیارها می ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف کرده و ته نشین که شد + ۱ قاشق رب گوجه روی آن بریزید.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir