طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا :
برای این شیرینی خوشگل مزه ۲۵۰ گرم روغن جامد یا کره یا مخلوطی از این دو را با ۱۲۵ گرم پودر قند و دو عدد تخم مرغ کامل می زنیم. یک پیمانه سرپر آرد را با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر روی مواد الک کرده کم کم حدود ۵۰۰ گرم نشاسته ی ذرت ریخته مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید. نشاسته تا حدی اضافه می شود که خمیر نرمی داشته باشیم که به دست نمی چسبد.
خمیر را به چند رنگ تقسیم می کنیم و به اندازه ی فندق از مواد برداشته کنار هم می گذاریم و شکل گل درست می کنیم. با خلال دندان روی گل ها خط انداخته و می توانیم قسمت میانی را حصیری کنیم (با همان خلال دندان)
شیرینی ها را در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کردیم به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه می پزیم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی رولت گل سرخ