

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری
طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ
۶ الی ۸ عدد
ماست
۲۰۰ گرم
کاری
۲ قاشق غذاخوری
زیره (در صورت تمایل)
۱ قاشق غذاخوری
سیر
۴ حبه
فلفل قرمز
۱ عدد
عسل
نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری :
در ابتدا مرغ ها را با ماست، سیر، عسل و ادویه ها (فلفل، کاری، زیره و نمک) مزه دار کنید و اجازه بدهید به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند، سپس سینی فر را چرب کنید و در ظرف بچینید. در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰-۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ لی ۴۰ دقیقه بپزید. و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی شود، حتما امتحان کنید.
نکاتی برای تهیه مرغ طعم دار :
* اگر زیر موادتان را کاغذ روغنی قرار بدهید باعث می شود به ظرفتان نچسبد و خشک نشوند.
* اگر فر نداشتید می توانید آن را کباب کنید سرخ کردن باعث سفت شدن آن می شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir