میوه بلوط را خشک و از آن برای کارهای هنری و مصرف غذایی استفاده کنید.
۱- میوههای بلوط را جمع و هر کدام را تکتک بررسی کنید. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آنها را دور بریزید.
۲- فر را از قبل روشن و روی حرارت ۱۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
۳- میوههای بلوط را با آب سرد بشویید و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. آنها را روی ورق مخصوص شیرینیپزی بگذارید.
۴- ورق را داخل فر قرار دهید. بگذارید بلوطها ۲۰ دقیقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بلوطها خارج شود.
۵- بلوطها را از فر خارج کنید و تا خنک شدن آنها صبر کنید.
نکته:
• بلوطها یک تا سه ماه قابل نگهداری هستند.
• قبل از استفاده آنها در غذا، از نبود لارو در بلوطها مطمئن شوید.
منبع : ehow.com