چک لیست افزایش ترافیک در وردپرس به صورت Onpage
افزایش ترافیک در وردپرس
برای اینکه بتوانید ترافیک استاندارد و قابل توجهی را برای وبسایت خود به ارمغان آورید ۳ بخش زیر را باید در نظر داشته باشید:
- وبسایت خود را برای یکبار اصولی تنظیم کنید
- از افزونههای مورد نیاز برای سئو استفاده کنید
- عملیاتی را باید برای هر نوشته انجام دهید
ما این موارد را در چک لیست پیشرو بررسی خواهیم کرد.
وبسایت خود را برای یکبار اصولی تنظیم کنید
تنظیمات را یکبار انجام دهید و برای چند ماه مزایای خوبی بدست آورید. برای این منظور مواردی را با هم بررسی میکنیم.
۱- مطمئن شوید که تنظیمات ایندکس شدن مطالب فعال باشد.
اولین چیزی که باید برای افزایش ترافیک در وردپرس از آن مطمئن شوید این است که آیا وبسایت شما با رباتهای گوگل رفیق است یا خیر! برای این منظور و رعایت سئوی داخلی باید مطالب و محتوای سایت شما توسط گوگل ایندکس شود و این اتفاق تنها زمانی رخ میدهد که وردپرس اجازه دسترسی به مطالب را به گوگل بدهد. برای این منظور به بخش تنظیمات>> خواندن در وردپرس رفته و گزینه زیر را از حالت علامت خورده خارج کنید.
معمولا این گزینه را برای این تعبیه میکنند که در هنگام توسعه و مراحل نصب، گوگل محتوایی از سایت را آشکار نکند تا وبسایت کاملا آماده شود. پس از آن با برداشتن تیک آن میتوانید محتوا را در اختیار گوگل قرار دهید.
۲- استاندارد سازی پیوندهای یکتا برای جستجوی داخلی
پیوندهای یکتا در وردپرس در واقع نماینده سایت شما برای نحوه نمایش آدرس صفحات و مطالب هستند. اما متاسفانه این تنظیم بصورت پیشفرض در وردپرس گزینه مناسبی نیست و برای سئوی داخلی فایدهای ندارد و باید تغییر کند.
برای این منظور به بخش تنظیمات>> پیوند یکتا در وردپرس بروید و نوع آن را تغییر دهید. بهترین حالت نام نوشته است.
۳- ثبتنام در گوگل وبمستر
حتما میدانید ثبتنام در گوگل وبمستر به شما امکان بررسی بازدیدها، سئوی داخلی و افزایش ترافیک در وردپرس و یک سری اطلاعات مفید دیگر را میدهد. برای این منظور تاکید میکنم که حتما در این سیستم عضو شوید و وبسایت خود را تحت نظارت قرار دهید.
۴- بررسی ترافیک وبسایت با کمک ابزار گوگل آنالیتیکس
اگر دارای یک وبسایت باشیم مطمئنا باید با ابزار گوگل آنالیتیکس نیز رفیق شویم. برای اینکه بتوانیم افزایش ترافیک در وردپرس را تحت کنترل و نظارت دقیق قرار دهیم لازم است که وبسایتمان را در این ابزار نیز ثبت کنیم. پس لطفا آن را نادیده نگیرید.
منبع سایت همیار وردپرس