چگونه دستیار گوگل را بر روی گوشی اندرویدی خود نصب کنیم؟ (بدون نیاز به روت)
چگونه دستیار گوگل را بر روی گوشی اندرویدی خود نصب کنیم؟ (بدون نیاز به روت)
مجموعه: موبایل ، لپ تاپ و تبلت
دستیار هوشمند جدید گوگل
وقتی در سال گذشته میلادی گوگل اقدام به معرفی گوشیهای پرچمدار جدید خود با نامهای «گوگل پیکسل» و «گوگل پیکسل ایکس ال» نمود، یکی از ویژگیهایی که توانست توجه بسیاری از کاربران را در همان نگاه اول به خود جلب کند، دستیار هوشمند جدید گوگل بود.
این دستیار هوشمند جدید که از هوش مصنوعی فوق العادهای بهرهمند میباشد، تواناییهای تشخیصی بالایی داشته و تقریباً قادر است به تمام سؤالات کاربران پاسخ دهد. گوگل با ارائه دستیار صوتی جدید خود در گوشیهای پیکسل، به رقابت با سیری اپل و همچنین Hound رفته و به جرأت میتوان گفت توانسته آنها را شکست دهد.
در حالی که گوگل دستیار هوشمند خود را فعلاً تنها مختص گوشیهای پرچمدار خود نگه داشته و حتی آن را برای دیگر گوشیهای مجهز به اندروید نوقا نیز عرضه نکرده است، اما پیش از این راهی برای نصب دستیار گوگل بر روی دستگاههای روت شده، پیدا شده بود. اما ممکن است شما هم مانند بسیاری دیگر از کاربران، تمایلی به روت کردن گوشی خود نداشته باشید.
خوشبختانه، روش دیگری نیز به تازگی ارائه شده که از طریق آن میتوانید به صورت رسمی این دستیار هوشمند دوست داشتنی را بر روی گوشیهای مجهز به اندروید ۵٫۰ آبنبات چوبی و یا بالاتر، نصب کنید. اگر علاقهمند به نصب این برنامه هستید در ادامه با دیجی رو همراه باشید، تا روش این کار را با هم مرور کنیم.
دستیار صوتی گوشیهای اندرویدی
دانلود اپلیکیشن جستجوی گوگل (نسخه آلفا)
گوگل به تازگی نسخه آلفای اپلیکیشن جستجوی خود (Google Search) را منتشر کرده است. این اپلیکیشن علاوه بر ویژگیهای جالب بسیاری که در خود جای داده است، دستیار هوشمند گوگل را نیز به گوشیهای غیر پیکسل آورده است.
نکته: ما این روش را بر روی گوشیهای «نکسوس ۵ ایکس» با سیستم عامل اندروید ۷٫۱٫۱ نوقا، «موتو جی ۴» با اندروید ۷٫۰ نوقا و «وان پلاس ایکس» با اندروید مارشمالو تست کردیم که در همگی آنها دستیار هوشمند جدید به گوشی اضافه شد. اما با این حال، نصب اپلیکیشن جستجوی گوگل در «گلکسی اس ۷» سامسونگ نتیجهای در بر نداشت و دستیار گوگل در این گوشی پرچمدار کار نکرد. بنابراین تضمینی برای اضافه شدن این دستیار صوتی بر روی همه گوشیهای اندرویدی وجود ندارد و خودتان باید این روش را امتحان کنید.
اولین کاری که باید انجام دهید، دانلود و نصب نسخه آلفای اپلیکیشن جستجوی گوگل میباشد. برای این کار میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا با یک جستجوی ساده در اینترنت، نسخه ۶٫۱۳٫۵٫۲۱ و آلفای اپلیکیشن جستجوی گوگل را دانلود کنید.
حال به تنظیمات گوشی خود مراجعه کرده و در بخش Security گزینه Unknown Sources را فعال کنید تا بتوانید فایل APK دانلود شده را در گوشی نصب نمایید.
بخش security در تنظیمات گوشی
با انجام مراحل فوق میتوانید اپلیکیشن مذکور را بر روی گوشی اندرویدی خود نصب کنید.
اجرا و تنظیم دستیار گوگل
به محض اینکه اپلیکیشن جستجوی گوگل را بر روی گوشی خود نصب کردید، دستیار گوگل به گوشی شما اضافه خواهد شد و میتوانید آن را اجرا کنید. البته قبل از شروع به کار کردن با این دستیار هوشمند، باید مراحل زیر را جهت اعمال تنظیمات مختلف، طی کنید:
دکمه هوم گوشی خود را فشار داده و نگه دارید. با انجام این کار، عبارت New! You just got the Google Assistant را بر روی صفحه مشاهده خواهید کرد که برای ادامه کار باید Continue را لمس کنید.
اجرای دستیار گوگل
در این مرحله دستیار گوگل به شما خواهد گفت که چگونه میتوانید آن را فراخوانی کرده و سؤالات خود را بپرسید. دوباره بر روی Continue کلیک کنید. برنامه از شما اجازه دسترسی به برخی بخشهای گوشی را درخواست میکند که میتوانید با لمس گزینه Yes, I’m in از این مرحله نیز عبور کرده و به استفاده از دستیار گوگل بپردازید.
تنظیمات دستیار گوگل
پس از انجام کارهای فوق، دستیار گوگل بر روی گوشی اجرا شده و برخی آموزشهای مقدماتی را در رابطه با نحوه استفاده از این برنامه، به شما ارائه خواهد کرد.
معرفی دستیار گوگل
در انتها باید یادآوری کنیم که اپلیکیشن جستجوی گوگل هنوز در مرحله آلفا قرار دارد و این بدان معنی است که احتمالاً با عرضه نسخه پایدار آن، امکان استفاده از دستیار هوشمند گوگل بر روی تمامی دستگاههای اندرویدی مهیا خواهد شد. اما با این حال اگر نمیتوانید تا آن زمان صبر کنید، میتوانید همین نسخه آلفا را امتحان کرده و کنجکاوی خود در مورد دستیار جدید گوگل را برطرف نمایید. همانطور که در ابتدا نیز اشاره کردیم، مهمترین مزیت این روش، عدم نیاز به روت شدن دستگاه میباشد.
منبع:digiro.ir
فناوری و تکنولوژی روزآشنایی با روش تعویض صفحه نمایش آسیب دیده ی یک گوشیآموزش استفاده از مسنجر بی تالک (BeeTalk)آیفون خود را با حرکات سر کنترل کنیدرمزهای پیچیده در آی.او.اسروشهای خروج از حالت هنگ برای ابزارهای همراهفهرست افراد مهم در تبلت و تلفنهای همراه