بیشتر ما ایرانی ها غذاهای کباب شده را دوست داریم.اگر هفته ای هفت روز غذایی کباب شده میل می کنید. برای تهیه و آماده سازی، پخت و سرو و نگهداری سفارش های زیر را لطفاً بخوانید.
▪ قبل از کباب کردن
تمام لوازم ظروف پخت و سطوح کار را با محلول رقیق کننده تمیزو ضدعفونی کنید. ضدعفونی و تمیز کردن را قبل از شروع کار و پس از اتمام تهیه غذا انجام دهید سپس کلیه سطوح و لوازم را با آب تمیز بشویید و در صورت امکان از دستمال های آشپزخانه یا دستمال های کاغذی برای خشک کردن استفاده کنید.
ـ دست های خود را دست کم برای مدت ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون قبل از تهیه مواد غذایی به خوبی بشویید. در صورتی که پس از تهیه یک غذا، مواد غذایی دیگری را آماده طبخ می کنید باید دوباره دست های خود را بشویید. دست هایتان را بعد از تماس با مواد غذایی خام مانند: گوشت، مرغ و غذاهای دریایی شست وشو دهید.
گوشت ها، انواع سالاد و مواد غذایی فاسد شدنی را تا قبل از آماده سازی در یخچال نگهداری کنید. در مسافرت ها و پیک نیک ها از کلمن استفاده کنید. کلمن را در مکان های سایه و به دور از پرندگان و حیوانات قرار دهید. مواد غذایی را قبل از پخت به طور ملایم حرارت دهید.اگر شما از ذغال بارپیکیو استفاده می کنید از مقدار کافی ذغال برای پخت کامل استفاده کرده و مطمئن شوید که ذغال قبل از شروع پخت به خوبی قرمز و آتشین شده باشد.
▪ در هنگام پخت
در صورت امکان مرغ را قبلا نیمه پز کنید. سپس آن را به سرعت کباب کنید. همواره مراقب باشید مواد غذایی را خارج از محدوده حرارتی خطرناک (۴ درجه سانتی گراد تا ۶۰ درجه سانتی گراد) نگهداری نمایید. در صورتی که غذا در حین کباب کردن شروع به سوختن نماید سیخ های کباب را بالا برده و یا حرارت را کاهش دهید.
▪ پس از پخت
غذای پخته شده را در یک ظرف یا سینی تمیز قرار دهید. مراقب باشید آب خارج شده از ماده غذایی خام بر روی غذاهای پخته شده نریزد.تمامی غذاها را برای جلوگیری از آلودگی ثانویه پوشیده نگهدارید. غذاهای آماده شده را فورا مصرف کنید. اگر باید غذا را گرم نگهدارید باید اطمینان حاصل کنید درجه حرارت آن ۶۰ درجه سانتیگراد یا بیش از آن باشد، باقی مانده غذا را در یخچال نگهداری کنید و هنگامی که سرد هستند روی آن ها را بپوشانید. و قبل از مصرف، دوباره حرارت دهید.
منبع : بیتوته