آشنایی با علائم ویروس کرونا
آشنایی با علائم ویروس کرونا
مجموعه: بیماری ها و راه درمان
دوره نهفتگی بیماری کرونا ممکن است تا چهارده روز باشد
کرونا ویروس از یک خانواده ویروس است که باعث ایجاد شرایطی مانند سرماخوردگی ، MERS ، SARS و سایر بیماریهای تنفسی می شود. علاوه بر این ، در ژانویه سال ۲۰۲۰ ، مقامات بهداشتی چین شیوع شکل جدیدی از کرونا را که باعث عوارض جدی مانند ذات الریه می شود ، تأیید کردند. اگر گمان می کنید کرونا ویروس دارید ، ضروری است که در خانه بمانید تا باعث ابتلا دیگران نباشید. در حالی که هیچ دارویی برای کورونا ویروس وجود ندارد ، اما می توانید علائم خود را درمان کنید تا احساس بهتری داشته باشید.
پزشکان گفته اند که دوره نهفتگی بیماری کرونا ممکن است تا چهارده روز باشد. در این مدت، فرد آلوده به ویروس نشانه بیماری از خود بروز نمی دهد اما ناقل این ویروس است و ارتباط با او می تواند به ابتلای به بیماری منجر شود.
نشانه های ابتلا به ویروس کرونا
علایم ویروس کرونا :
علائم بیماری کرونا می تواند شامل سرفه همراه با تب و تنگی نفس باشد. گزارش های اولیه ای در مورد علائم غیر تنفسی مانند تهوع ، استفراغ یا اسهال وجود دارد. در طی چند روز بسیاری از افراد بهبود می یابند. با این وجود ، برخی افراد – به ویژه کودکان، افراد سالخورده یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند – ممکن است به یک عفونت جدی تر مانند برونشیت یا ذات الریه مبتلا شوند.
سرفه و آبریزش بینی از علایم بیماری کرونا است
• از آنجا که کرونا ویروس یک عفونت تنفسی است ، سرفه و آبریزش بینی شایع ترین علائم است. ممکن است با یا بدون مخاط سرفه کنید. اگر فکر می کنید سرفه و آبریزش شما ممکن است ناشی از کروناویروس باشد ، با پزشک خود تماس بگیرید.
سرفه و آبریزش بینی نیز می تواند علائم آلرژی یا عفونت تنفسی مختلف باشد ، بنابراین سعی کنید نگران نباشید. پزشک به شما کمک می کند تا متوجه شوید بیماری شوید.
در نظر بگیرید که آیا در اطراف کسی بوده اید که مریض بوده است. اگر چنین باشد ، شما به احتمال زیاد به یک بیماری مبتلا شده اید.
گلو درد در اوایل عفونت ویروس کرونا ظاهر می شود
• ویروس کرونا همچنین باعث گلودرد می شود ، بنابراین این می تواند نشانه عفونت باشد. به طور معمول ، گلو درد در اوایل عفونت ویروس کرونا ظاهر می شود و به دلیل سرفه مکرر ایجاد نمی شود.
سردرد ،درد بدن و خستگی از علایم ویروس کرونا است
• مشابه سایر عفونت های تنفسی ، کروناویروس ممکن است باعث سردرد ، درد بدن و خستگی شود. به طور کلی ، شما فقط احساس خوبی نخواهید کرد. اگر علائم بیماری تنفسی دیگری نیز داشته باشید ، این علائم می تواند نشانه ای از کروناویروس باشد.
پزشک شما باید تشخیص دهد کدام ویروس باعث ایجاد علائم شما شده است. در حالی که می تواند ویروس کورونا باشد یا ممکن است شما یک نوع عفونت متفاوت مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا داشته باشید.
اگر تب دارید ، احتمالاً بیماری شما مسری است
• از آنجایی که تب یک علامت شایع کروناویروس است ، اگر نگران هستید که به ویروس مبتلا شده اید ، دمای بدن خود را همیشه بررسی کنید. تب بالاتر از ۱۰۰٫۴ درجه فارنهایت (۳۸٫۰ درجه سانتیگراد) می تواند نشانه ای از ابتلا به کروناویروس یا عفونت دیگر باشد. اگر تب دارید ، به پزشک مراجعه کنید.
اگر تب دارید ، احتمالاً بیماری شما مسری است، بنابراین از تماس با افراد دیگر خودداری کنید.
در صورت مشکل در تنفس ، فوراً با پزشک خود ملاقات کنید
• مراقب مشکلات تنفسی یا تنگی نفس باشید ، ویروس کرونا می تواند باعث مشکلات تنفسی شود که همیشه علامت جدی است. در صورت مشکل در تنفس ، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید یا در صورت بروز فوریت های پزشکی مراقبت های لازم را انجام دهید. ممکن است شما یک عفونت جدی مانند کرونا داشته باشید.
ممکن است برای مشکلات تنفسی به درمان های اضافی احتیاج داشته باشید ، بنابراین همیشه برای تنگی نفس با پزشک خود مشورت کنید.
نکته: شیوع کروناویروس ۲۰۲۰ که در چین آغاز شده است باعث ایجاد ذات الریه در بعضی از بیماران می شود ، بنابراین در صورت بروز مشکلات تنفسی از مراجعه به پزشک دریغ نکنید.
راههای انتقال ویروس کرونا:
ویروس در ابتدا از تماس حیوان به انسان منتقل شدهاست. ویروس MERS از شتر به انسان و ویروس SARS از نوعی گربه به انسان انتقال یافته بودند. در مورد ویروس جدید هنوز منشأ احتمالی به صورت دقیق مشخص نیست.
انتقال انسان به انسان معمولاً زمانی اتفاق میافتد که شخصی با مایعات ترشحی شخص آلوده (مثلاً قطرات سرفه) در تماس باشد. بسته به بیماریزایی ویروس، سرفه، عطسه و دست دادن میتواند سبب انتقال شود. تماس با لوازم و اشیایی که توسط شخص آلوده لمس شدهاند نیز میتواند باعث انتقال بیماری شود.
راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا
گردآوری:بخش سلامت بیتوته
بیشتر بخوانید تا سالم بمانیدراههای پیشگیری از ویروس کرونا همه چیز درباره ویروس کرونا