آموزش تمیز کردن پای مرغ
مجموعه: نکات مهم آشپزی
با نحوه تمیز کردن پای مرغ آشنا شوید
داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید
پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید
ناخن ها را جدا کنید
پوست زرد رنگ روی پاهای مرغ را جدا کنید، بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید
پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که می خواهید استفاده کنید
منبع : irancook.ir
رازهای آشپزی آموزش خرد کردن مرغ با تصویر !با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها!در چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟روش تشخیص میگو سالم و فاسدفنونی برای آشپزی آسان