

این ترفندهای خانه داری و آشپزی را می دانستید؟
مجموعه: نکات مهم آشپزی
با ۹ ترفند زیر کارهایتان را راحت تر انجام دهید:۱ – می توانید نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با یک قاشق غذاخوری آرد گندم جایگزین کنید.۲ – یک قاشق غذاخوری گیاهان تازه و خرد شده را با یک قاشق چای خوری گیاه خشک جایگزین کنید.۳ – یک حبه سیر را با یک هشتم قاشق چای خوری پودر سیر جایگزین کنید.۴ – برای خرد کردن میوه خشک، ابتدا آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید؛ سپس با چاقویی که آن را در آب داغ فرو کرده اید، خرد کنید.۵ – قبل از جوشاندن تخم مرغ با سوزن یک سوراخ کوچک در پوست آن ایجاد کنید تا راحت تر پوست شود.۶ – برای هر یک کیلوگرم برنج خام، پنج گرم پودر نعناع خشک را در کیسه نازک ریخته و به برنج اضافه کنید تا در آن حشره رشد نکند.۷ – با آب برنج آبکش شده، سوپ یا عدسی درست کنید.۸ – هنگام جوشیدن شیر، یک قاشق یا ملاقه در آن قرار دهید تا سر نرود.۹ – لیموی تازه سفت را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شود.منبع : khorasannews.com
رازهای آشپزی آموزش خرد کردن مرغ با تصویر !با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها!در چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟روش تشخیص میگو سالم و فاسدفنونی برای آشپزی آسان