این شکلات های زیبا را در منزتان درست کنید
این شکلات های زیبا را در منزتان درست کنید
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
وای نمی دونید چه ترکیب خوشمزه ای میشه . درست کردن این شکلات بیش از نیم ساعت طول نمی کشه پس زود دست بکار بشید .
مواد لازم :
شکلات ( ترجیحا تلخ )
۱۰۰ گرم
مارزیپان
۴۰ گرم
شیر عسل
۲ ق س پ
طرز تهیه :در ابتدا شکلاتتون رو بطریق بن ماری آب کنید .روش بن ماری :
شکلات رو در یه ظرفی ریخته وداخل مکروفر قرار بدین، بعد ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% بدین اگه آب نشده بود همین زمان رو اونقدر تکرار کنید تا شکلات آب بشه , حواستون باشه که ممکنه ظاهر شکلات تغییری نداشته باشه ولی وقتی بهش قاشق می زنید کاملا” روان می شه پس حتما” هر دفعه چک کنید و اگه مکروفر ندارین می تونین بریزین داخل یه ظرف نشکن و بذارین روی بخار سماور یا کتری که آب بشه .حواستون باشه حتی یک قطره آب هم نباید داخل شکلات بره . بعد داخل قالب بریزید .
قالب رو روی یه کاغذ روغنی برگردونید تا شکلات اضافی اون بریزه .بعد قالب رو داخل یخچال قرار بدین .
نکته : شکلات اضافی که روی کاغذ روغنی ریخته رو با یه قاشق کاملا خشک جمع کنید ، چون باز هم بعدا می خوایم همین شکلاتو آب کنیم .تا شکلاتمون توی یخچال داره سفت می شه مواد داخل شکلاتو درست می کنیم . برای اینکار مارزیپان و شیرعسل رو با هم کاملا مخلوط می کنیم .
نکته : در صورتیکه موادمون (ترکیب شیر عسل و مارزیپان ) سفت بود می تونید ۱۰ ثانیه داخل مکروفر بذارید . حواستون باشه گرم نشه فقط یه کوچولو روان بشه ( اگه گرم بشه شکلات رو آب می کنه ) یا اگه فکر می کنید ممکنه نتونید اینکارو انجام بدین مجددا یه کوچولو شیرعسل بریزید تا موادمون شل تر بشه .قالب رو از یخچال در بیارید و مغز اونو داخلش بریزید .
بعد همون شکلات اضافی که از روی کاغذ روغنی جمع کرده بودید مجددا آب کرده و روی مغزی قرار بریزین و شکلات رو بمدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر بذارید .
منبع : baharsite.com
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید