با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید
با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
گردوی خرد شده
۱۵ گرم یا یک قاشق سوپخوری
خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده
۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ کامل به علاوه یک عدد سفیده تخم مرغ
۱ عدد
وانیل
نصف قاشق چایخوری
پودر قند
۲ قاشق سوپخوری سر خالی
آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگک)
۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو
۱ قاشق سوپخوری
شیر کم چربی
۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.داخل یک قالب کیک کوچک را کمی چرب کنید و یک قطعه کاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید.خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یکنواخت بریزید.زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.زرده را با وانیل و پودر قند در یک ظرف کوچک گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت کرمی غلیظ در آید.بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یکنواختی مورد نظر برسید.آرد و پودر کاکائو را الک کنید و به این مخلوط اضافه کرده، با یک قاشق خوب هم بزنید.شیر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا کاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه کنید.مایه کیک را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و مغزپخت شود در فر بپزید.کیک را از فر خارج کنید و با یک کارد دیواره دور کیک را از قالب جدا کرده و آن را برگردانید.کاغذ روغنی زیر کیک را جدا کنید و کیک را بلافاصله و گرم سرو نمایید.این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی، ۹/۴ گرم چربی و ۳/۴۸ میلی گرم کلسترول است.منبع : banoo.ir
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی نان چایی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عید