براق کردن هویج به روش کلاسیک
مجموعه: نکات مهم آشپزی
هویجهای براق شده را میتوانید برای تزیین مرغ، دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.
مواد لازم : برای ۴ نفر به عنوان پیش غذا
هویج پوست کنده
نیم کیلو
کره بدون نمک یا مارگارین
۳- ۲ قاشق غذاخوری
نمک
یک قاشق چایخوری
آب مرغ
یک سوم پیمانه
شکر
یک قاشق غذاخوری سرپر
طرز تهیه:
• هویجها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویجها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.
• کره را درون تابهای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویجها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.
• روی هویجها نمک ریخته و هم بزنید و ۴- ۳ دقیقه آنها را سرخ کنید.
• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و تا حدود ۳ دقیقه دیگر آنها را بپزید.
• درب ظرف را برداشته، هویجها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.
• ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.
رازهای آشپزی آموزش خرد کردن مرغ با تصویر !با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها!در چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟روش تشخیص میگو سالم و فاسدفنونی برای آشپزی آسان