براونی مخصوص گیاهخواران، بدون نیاز به پخت
براونی مخصوص گیاهخواران، بدون نیاز به پخت
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه براونی شکلاتی رژیمی بدون فر
اگر گیاهخوارید و دلتان براونی شکلاتی خوشمزه میخواهد در این بخش با ما همراه باشید برای درست کردن این براونی، اصلا به فر احتیاجی ندارید بلکه بدون گلوتن، محصولات لبنی و قند می توانید آن را با خیال راحت استفاده کنید. حتی اضافه وزن هم نمی آورد چون هر بخش آن تنها ۵۹ کالری دارد. علاوه بر این، هر تکه آن شامل دو گرم پروتئین و فیبر نیز هست.فقط کافی است همه ی مواد را با هم در غذاساز بریزید و در ماهیتابه فشرده کنید، در یخچال بگذارید تا سفت شود و در عرض یک ساعت، می توانید این براونی لذیذ را بخورید. اگر آن را با یک اسکوپ بستنی وانیلی بخورید، فوق العاده می شود.مدت زمان پخت: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
ارزش غذایی:• کالری: ۵۹• مجموع چربی: ۲٫۷ گرم• چربی اشباع: ۰٫۵ گرم• کلسترول: ۰ میلی گرم• سدیم: ۲۱ میلی گرم• پتاسیم: ۸۷ میلی گرم• کربوهیدرات: ۸ گرم• فیبر غذایی: ۱٫۳ گرم• قند: ۲٫۲ گرم• پروتئین: ۱٫۷ گرم
مواد لازم :
جو پرک
۲ پیمانه
بادام هندی خام
۱ پیمانه
خرما بدون هسته
۸ عدد
پودر کاکائو شیرین نشده
یک سوم پیمانه
نمک
کمی
موز رسیده
۱ عدد
پوره سیب
یک چهارم پیمانه
گردو خرد شده
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :جو پرک، بادام هندی، خرما، پودر کاکائو و نمک را در غذاساز بریزید تا به خوبی مخلوط شده و بافتی نرم و یکدست داشته باشند.موز و پوره سیب را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا غلیظ شده و تبدیل به خمیری کمی چسبناک شوند.روی یک تابه کمی روغن اسپری کنید.مخلوط را در ظرف بریزید و با استفاده از پشت کفگیر، آن را در ظرف بفشارید. روی خمیر گردو بپاشید و آن ها را داخل خمیر بفشارید، و مخلوط کنید.ظرف را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. آن را به ۳۲ عدد مربع برش داده و در یخچال قرار دهید.منبع : baghdaroo.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نوقاطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرمافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت شیرینی بژیحلوا شیر خشک