برای پیشگیری از سرطان زنانه این خوارکی ها را بخورید
برای پیشگیری از سرطان زنانه این خوارکی ها را بخورید
مجموعه: بهداشت بانوان
به عقیده متخصصان آگاهی زنان نقش عمده و چشمگیری در پیشگیری از سرطان سینه دارد. این در حالی است که از هر ۸ زن، یک نفر با سرطان سینه در دنیا تشخیص داده می شود. در این میان یک رژیم غذایی سالم اگرچه نمی تواند جادویی در برابر ابتلا به سرطان باشد اما پژوهش ها نشان می دهند که اتخاذ یک برنامه غذایی متعادل به پیشگیری از سرطان و حتی عود آن می تواند بسیار کمک کند.سویا:
محققان بر این باورند که اگر دختران در سنین نوجوانی ۲ بار در روز سویا مصرف کنند، در مراحل بعدی زندگی خود از مزایای ضد سرطانی این ماده بهره مند خواهند شد. سویا حاوی ترکیباتی است که مشابه استروژن عمل می کنند. هورمونی که می تواند از بروز سرطان در زنان بزرگسال جلوگیری کند.
سویا حاوی هورمونی که می تواند از بروز سرطان در زنان بزرگسال جلوگیری کند
میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ:
سرشار از پیش سازهای ویتامین آ یا همان کاروتنوئیدها هستند. زنانی که در جریان خون خود از سطوح بالاتری از کاروتنوئیدها برخوردارند، کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار می گیرند.
زنانی که سبزیجات نارنجی رنگ مصرف میکنند کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می گیرند
انواع توت:
این میوه ها سرشار از ویتامین، مواد آلی و آنتی اکسیدان هستند و می توانند از سرطان سینه جلوگیری کنند. زغال اخته، با افزایش اثربخشی داروی تاموکسیفن در مبارزه با سلول های سرطان سینه، نقش بسزایی در مبارزه با این بیماری ایفا می کند.
توت ها سرشار از ویتامین، مواد آلی و آنتی اکسیدان هستند و می توانند از سرطان سینه جلوگیری کنند
چای سبز:
چای سبز از سلول های شما در برابر عوامل محیطی که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند، محافظت می کند. با این حال، برای آنکه از مزایای چای سبز بهره مند شوید، باید به مقدار زیاد چای بنوشید.
چای سبز از سلول های شما در برابر عوامل محیطی که باعث ابتلا به سرطان میشوند, محافظت می کند
زردچوبه:
حاوی یک ماده شیمیایی است که کورکومین نامیده می شود. این ماده در ترکیب با داروهای مشخص نقش مهمی در مبارزه با سرطان سینه ایفا می کند. برای آنکه کورکومین مورد نیاز بدن را تامین کنید، باید مکمل بخورید. شما میتوانید با افزودن کاری، کلم بروکلی، پیاز و سیر به مواد غذایی خود از یک برنامه غذایی جالب برای مبارزه با سرطان برخوردار شوید.
زردچوبه حاوی کورکومین است که این ماده در ترکیب نقش مهمی در مبارزه با سرطان سینه ایفا می کند
کلم بروکلی:
طبق تحقیقات کلم بروکلی از رشد تومور جلوگیری کرده و مانع از گسترش سرطان در سایر نقاط بدن می شود. سبزیجات چلیپایی مانند گل کلم، کلم بروکسل و کلم پیچ خواص ضد سرطانی دارند.
طبق تحقیقات کلم بروکلی مانع از گسترش سرطان در سایر نقاط بدن می شود
سیر:
سولفید آلیل موجود در سیر به چرخه سلولی نظم می دهد. ترکیب سولفید آلیل در خانواده پیازها نیز یافت می شود. بیمارانی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند باید قبل از مصرف مکمل سیر با پزشک معالج خود مشورت کنند تا دچار عوارض دارویی نشوند.
سولفید آلیل موجود در سیر به چرخه سلولی نظم می دهد
سیب:
مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهند که پوست سیب می تواند از گسترش سلول های سرطانی در بدن جلوگیری کند.
پوست سیب می تواند از گسترش سلول های سرطانی در بدن جلوگیری کند
انار:
انار حاوی ترکیبی است که می تواند از رشد سلول های سرطانی به ویژه سرطان وابسته به استروژن جلوگیری کند.با افزودن این میوه به سبد خرید خود میتوانید به سایر اعضای خانواده نیز کمک کنید که از بیماری های قلبی و سرطان پروستات در امان باشند.
انار حاوی ترکیبی است که می تواند از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کند
گردو:
از سرعت رشد تومورهای سرطان سینه می کاهد. بنابراین، این دانه خوشمزه را به برنامه مدیریت سرطان سینه خود اضافه کنید.
گردو از سرعت رشد تومورهای سرطان سینه می کاهد
ماهی:
ماهی یک منبع مناسب برای پروتئین بدون چربی است. بر اساس برنامه های تغذیه ضد سرطان، باید مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده مانند بیکن و کالباس را به حداقل برسانید. ماهی سالمون، ماهی خال مخالی و ماهی تن گزینه های مناسبی برای گنجاندن در رژیم غذایی ضد سرطان سینه هستند.
ماهی سالمون،و ماهی تن گزینه های مناسبی برای گنجاندن در رژیم غذایی ضد سرطان سینه هستند
بذر کتان:
بذر کتان آسیاب شده حاوی لیگنان است که در واقع از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می کند.
بذر کتان آسیاب شده حاوی لیگنان است که در واقع از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می کند
منبع: آوای سلامت
آنچه بانوان باید بدانند7 راه حمایت از افراد مبتلا به سرطان سینه7 غذای مفید و مهم برای زنانترمیم سينه بعد از سرطان سینه به کمک پروتز سینهتوصیه های تغذیه ای برای زنان 40 سالهجنبش زنانه علیه بیماری مرحله بندی پیشرفت سرطان سینه در زنان