بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش
بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.مواد لازم برای تهیه ۱۲ – ۱۰ عدد بیسکویت :
آرد سفید گندم
۲ پیمانه سرپر (۲۲۵ گرم)
بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه
۲ قاشق سوپخوری
شکر
۲ قاشق سوپخوری
کشمش
یک سوم پیمانه (۵۰ گرم)
دانه آفتابگردان
۲ قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه
۱ پیمانه سرخالی (۱۵۰ گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه
۳- ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر ۲ سانتیمتر پهن نمایید.حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر ۶ سانتیمتر قالب بزنید.با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.بیسکویتها را به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.منبع : دنیای تغذیه
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرشیرینی زنجبیلی بدون فر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق