بیوگرافی سامان گلریزز
بیوگرافی سامان گلریز سامان گلریز
مجموعه: دنیای بازیگران
سامان گلریز
بیوگرافی سامان گلریز
بیوگرافی سامان گلریز: متولد سال ۱۳۵۰ در استان گرم و زیبای خوزستان در شهر اهواز هستم. تا سه سال بعد از جنگ تحمیلی در خوزستان بودم و بعد از آن به تهران مهاجرت و در رشته عکاسی تحصیل کردم و با مدرک عالی فارغ التحصیل شدم ولی عکاسی هیچگاه ارضا کننده روح و احساساتم نبود و به طرز عجیبی وارد رشته هتلداری شدم و تخصص خود را در رشته آشپزی بین الملل دانشگاه استار کلاید اخذ نمودم .
سامان گلریز
برای تحقیقات به اروپا ، آفریقای شمالی و آسیای جنوب شرقی رفتم . که بسیار مفید بود . ۱۲ سال پیش به عنوان اولین مرد در آموزش آشپزی در تلویزیون ایران انتخاب شدم و به عنوان اولین کارشناس مرد آشپزی توانستم ارتباط گرم و صمیمی با حمایت مردم در این برنامه با مخاطبین خود برقرار کنم. و اگر تا به حال این برنامه ادامه داشته است نتیجه حمایت شما از این برنامه بوده است .
در این مدت ۴ کتاب از من به نگارش در آمده که ۳ مورد آن را شرکت خارجی خریداری کرده اند. تنها راه پیشرفت در این رشته مطالعه ، تحقیق و علاقه است . توصیه من به تمام خانواده ها این است که فرزندان خود را با رشته هتل داری آشنا کرده تا آنان نیز طعم شیرین این رشته را بچشند. از تهیه کنندگان برنامه خود سپاسگذارم که مرا یاری کردند . تا این برنامه جایگاه خود را بین بینندگان از دست ندهد.
سامان گلریز
علایق سامان گلریز:
به محیط زیست و طبیعت علاقه بسیار زیادی دارم . جانوران را بسیار دوست دارم و فیلم مستند در مورد حیاط وحش و رفتن به محیط طبیعی علاقه اول من است . ورزش هایی که دوست دارم شامل : پیاده روی ، شنا، غواصی و تنیس است. غذا مورد علاقه من: در درجه اول غذا ایرانی، غذا دریایی و غذاهایی که منبع اصلی آن سبزیجات است و به شکلات نیز علاقمندم به خصوص شکلات سوئیسی.
سوابق و فعالیت سامان گلریز سوابق حرفه ای سامان گلریز می توان به آموزش آشپزی در تلویزیون به مدت شانزده سال و نیز آموزش مدرن آشپزی و تغذیه از طریق رادیو اشاره نمود.از فعالیت مهم ایشان راه اندازی رستوران گیپا ( اولین رستوران کلاسیک غذای ملل)، گشنیز و رزماری و نیز راه اندازی اولین fast food مدرن هتل نارنجستان شمال و بزرگترین fast food اصفهان به نام تین و همچنین راه اندازی کافی شاپ کلاسیک کشمش و موفق ترین واحد غذایی takeaway به نام پلاک و مدرن ترین واحد بستنی و کافی شاپ در ده سال گذشته به نام هارپ می باشد. ایشان همچنین دارنده سه رستوران جیرو ، وافی و لستر می باشند که از موفقیت مالی بسیار بالایی برخوردارند. ایشان همچنین طراح و سازنده اولین food court ایران نیز می باشند.از دیگر فعالیت فرهنگی و هنری سامان گلریز، برگزاری سمینار آشپزی و پرزانته دستگاه آشپزی خانگی فیلیپس و نوشتن مقالات آشپزی در سی مجله و روزنامه کشور بوده و ایشان برنده طرح نوشتن یک کتاب علمی و یک فیلم تخصصی آشپزی برای ماکروویو سامسونگ می باشند.او تاکنون ۴ کتاب به نگارش در آورده که ۳ مورد آن را شرکت خارجی خریداری کرده اند.
سامان گلریز
سامان گلریز
سامان گلریز
سامان گلریز
منبع:ch3.ir
دیگر مطالب…«دورهمی» و «شوماخر» آشپزی ایران! / گلریز: شوخی مدیری باعث شناخت بیشتر من شد