بیوگرافی سیامک صفری همسر و دخترش
بیوگرافی سیامک صفری همسر و دخترش
مجموعه: دنیای بازیگران
سیامک صفری بازیگر تئاتر و تلویزیون
بیوگرافی سیامک صفری
سیامک صفری متولد ۱۳۴۳، بازیگر تئاتر و تلویزیون ایرانی است. سیامک صفری دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر است و بیشتر در زمینه تئاتر فعالیت دارد.
بیوگرافی سیامک صفری:
نام و نام خانوادگی: سیامک صفری
زمینه فعالیت: بازیگرتولد: ۱۳۴۳ تهرانملیت: ایرانیپیشه: بازیگر تئاتر و تلویزیون
سیامک صفری به همراه همسر و دخترش
بیوگرافی سیامک صفری:سیامک صفری بازیگر تئاتر و تلویزیون ایرانی است. او افزون بر دو دهه فعالیت در سطح اول بازیگری تئاتر، به تدریس بازیگری تئاتر در کلاس آموزشی نیز میپردازد. صفری دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر است.
مصاحبه با سیامک صفری:آقای صفری علی رغم اینکه شما در عرصه تئاتر چه در مقام کارگردان و چه به عنوان بازیگر بسیار پرکار و فعال هستید، اما در حوزه سینما و تلویزیون، حضور کمرنگی دارید. این ناش علاقه شما به حوزه تئاتر است یا دلایل دیگری دارد؟من به طور مشخص در تئاتر متمرکز هستم و بیشتر وقت من در این عرصه میگذرد. البته این بدین معنی نیست که کار تصویری نکرده باشم. مثلا در چند سال گذشته در ۲ فیلم بازی کردم یکی در فیلم «ماهیها عاشق می شوند» علی رفیعی و دیگری نیز در فیلم «اشکان، انگشتری متبرک و چند داستان دیگر» آقای شهرام مکری. در گاوصندوق نیز نام مازیار میری به عنوان کارگردان برای من خیلی مهم بود.قبلا که سابقه همکاری با هم نداشتید؟نه. وقتی با من تماس گرفتند رفتم و فیلمنامه را خواندم و از آن خوشم آمد ضمن اینکه تیم خوبی با میری کار میکردند که برای من اهمیت داشت و به من انگیزه بیشتری برای حضور در سریال گاوصندوق میداد.
بازی سیامک صفری
اتفاقا به خاطر اینکه خیلیها از نتیجه کار راضی بودند، این سوال برایشان پیش آمده که چرا آقای صفری حضور بیشتری در تلویزیون ندارد؟خدا را شکر اگر واقعا اینطوری است که شما میگویید پس سعی میکنم از این به بعد بیشتر بازی کنم.تفاوتی هم برایتان میکند که در کدام حوزه کار کنید؟در تئاتر بازیگر کنترل و اختیار بیشتر روی بازی خود دارد و شاید به همین سبب است که لذت بازی در تئاتر برای من بیشتر است.یعنی در تئاتر دست شما برای ایفای نقش بازتر است یا مجال بداههسازی بیشتری دارید؟نه اینکه بداههسازی در سینما یا تلویزیون نباشد، اما دامنه آن در تئاتر آنقدر وسیع است که حتی میشود ادعا کرد هر شبی که یک نمایش روی صحنه میرود و اجرا میشود، یک بداههسازی اتفاق میافتد.در حالی که شما هرشب در حال تکرار یک نمایشنامه هستید!تکرار در فرم و اجراست، ولی همین که بازیگر بدون واسطه لحظات بازیش را با مخاطب تقسیم میکند و ارائه میدهد، گویی دارد یک کار جدید را به نمایش میگذارد.در واقع این تکرار ممکن است برای مخاطبی احساس شود که به صورت متوالی این تئاتر را ببیند، اما برای شمای بازیگر هر اجرایی تازگی دارد؟دقیقا همینطور است. استنباط درست این مساله کردید.با این حال و با توجه به اینکه حضور کمتری در تلویزیون داشتید، اما بازی خوب شما دیدیم.شاید این به تجربیات حضور من در تئاتر برمیگردد و قطعا به کارگردانی خوب مازیار میری که نسبت به جایگاه بازیگری و چگونگی ایفای نقش شناخت خوبی دارد.پس از این به بعد شما را بیشتر در سریالها و فیلمها خواهیم دید؟انشاءالله. البته اگر کارگردانهایی با نگرش و دیدگاه مازیار میری به سراغ من بیایند. یا کسی مثل شهرام مکری که فیلم فوقالعادهای مثل اشکان و انگشتری متبرک را ساخته که متاسفانه به آن اجازه اکران ندادند و من متعجبم که چرا مطبوعات پیگیر این مساله نیستند. به نظر من این جوان شعور فیلمسازی در ایران را ارتقا داده است.
بازی سیامک صفری و اشکان خطیبی در لامبورگینی
آثار سیامک صفری:تئاتر:- مرثیه ای برای یک دراکولا، علی رزازیان، پردیس شهرزاد، (۱۳۹۶)- لامبورگینی(۱۳۹۶)- میسیسیپی نشسته میمیرد (۱۳۹۵)- خاطرات و کابوس یک جامه دار از زندگی و قتل میرزا تقی خان فراهانی(۱۳۹۴)- دژاوو (اردیبهشت و خرداد ۱۳۹۴)(به کارگردانی مسعود دلخواه)- مردی برای تمام فصول (۱۳۹۳)- دون کامیلو (اردیبهشت و خرداد ۱۳۹۳) (به کارگردانی کوروش نریمانی)- مونولوگ بام طهران (کارگردان) (۱۳۹۱)- گروتسکی بر تبارشناسی دروغ و تنهایی (۱۳۹۱)- صد سال پیش از تنهایی ما (۱۳۹۰)- آقای اشمیت کیه؟ (۱۳۹۰)- بعضی وقتها خوبه که آدم چشم هاشو ببنده… !(۱۳۹۰)- «جن گیر» (۱۳۸۹) (به کارگردانی کوروش نریمانی)- من دو (۱۳۸۹)- رمولوس کبیر (۱۳۸۸)- جنگیر (۱۳۸۸) (به کارگردانی کوروش نریمانی)- شکار روباه (۱۳۸۷)- هتل پلازا (۱۳۸۷) (به کارگردانی کوروش نریمانی)- مرغابی وحشی (۱۳۸۶)- شب آوینیون (۱۳۷۹) (به کارگردانی کوروش نریمانی)- اهل قبور- در مصر برف نمیباردسینما:- آینه بغل (۱۳۹۶)- استیگمات (۱۳۹۶)- بمب (۱۳۹۶)- انزوا (۱۳۹۵)- پشت دیوار سکوت (۱۳۹۵)- سوفی و دیوانه (۱۳۹۵)- نرگس مست (۱۳۹۵)- فراری (۱۳۹۴)- نفس- کارگر ساده نیازمندیم (۱۳۹۴)- آخرین بار کی سحر را دیدی؟ (۱۳۹۴)- امکان مینا (۱۳۹۴)- دلتا ایکس (۱۳۹۴)- سایه موازی (۱۳۹۴)- اعترافات ذهن خطرناک من (۱۳۹۳)- تراژدی (۱۳۹۲)- گزارش یک جشن (۱۳۸۹)- ماهیها عاشق میشوند (۱۳۸۳)- اشکان، انگشتر متبرک و چند داستان دیگر (۱۳۸۶)تلویزیون:- آنام(۱۳۹۶)- آب پریا (۱۳۹۲)- خاطرات مرد ناتمام (۱۳۹۱)- تصویر گمشده (تله فیلم) (۱۳۹۰)- مختارنامه (۱۳۸۹)- گاوصندوق (۱۳۸۸)- آخرین غزل (۱۳۸۷)فیلم کوتاه- هنوز مرگ کسب و کار من است (۱۳۸۹)نمایش رادیویی- نوش جان کنت دراکولا (۱۳۸۶)- ادیپ- زنان فضلفروش (۱۳۸۶)- در فراسوی افق (۱۳۸۷)- تیغ کهنه (۱۳۸۷)- کنار من بنشین (۱۳۸۷)- پلّکان (۱۳۸۸)- مادام بوآری و استاد افعال بیقاعده (۱۳۸۸)- فرار از زندان (۱۳۸۸)- روز واقعه (۱۳۸۸)- لیرشاه (۱۳۸۸)نمایش تلویزیونی- آنتیگونه در نیویورک (۱۳۸۶)- هتل پلازا (۱۳۸۷)- عزیز مایی (۱۳۸۷)- «هویت» (۱۳۸۹)
سیامک صفری
رویداد مهم سیامک صفری:در سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، سعید آقاخانی به خاطر بازی بی نظیر در فیلم خداحافظی طولانی به کارگردانی فرزاد مؤتمن و سیامک صفری بخاطر هنرنمایی فوقالعاده در فیلم اعترافات ذهن خطرناک من به کارگردانی هومن سیدی در رقابت شدید برای کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد بودند که در نهایت هیئت داوران این جایزه را به سعید آقاخانی اهدا کرد.
جوایز و دستاورد سیامک صفری:کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (اعترافات ذهن خطرناک من / سی و سومین جشنواره فیلم فجر، ۱۳۹۳)گردآوری: بخش بازیگران بیتوته
دیگر مطالب…انتشار نخستین سیامک صفری در «دندون طلا» شبنم قلی خانی و سیامک صفری جلوی دوربین کارگردان «کیمیا»امیرحسین رستمی و آناهیتا افشار در یک فیلم تلویزیونی / گزارش تصویری”بهاره رهنما” با ”سیامک صفری” در ”هتل پلازا” همراه می شود