مدت زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر
توصیه های لازم درخصوص مدت نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
ردیف |
نام مواد غذایی |
مدت نگهداری در یخچال |
مدت نگهداری در فریزر |
۱ |
شیر تازه |
۵ تا ۷ روز |
– |
۲ |
شیر بسته بندی باز شده |
۲ تا ۳ روز |
– |
۳ |
خامه |
۱۰ روز |
– |
۴ |
ماست |
۷ روز |
– |
۵ |
پنیر |
۶-۱۲ هفته |
۶ تا ۱۲ ماه |
۶ |
کره |
۲ هفته |
۹ ماه |
۷ |
بستنی |
– |
۲ ماه |
۸ |
تخم مرغ تازه با پوست |
۳ هفته |
– |
۹ |
تخم مرغ آب پز سفت |
۱ هفته |
– |
۱۰ |
گوشت گوساله |
۳ تا ۵ روز |
۶ تا ۱۲ ماه |
۱۱ |
مرغ یا بوقلمون تکه شده |
۱ تا ۲ روز |
۹ تا ۱۲ ماه |
۱۲ |
مرغ یا بوقلمون درسته |
۱ تا ۲ روز |
۱ هفته |
۱۳ |
گوشت اردک یا غاز |
۱ تا ۲ روز |
۶ ماه |
۱۴ |
دل و جگر مرغ |
۱ تا ۲ روز |
۳ – ۴ ماه |
۱۵ |
گوشت پخته شده |
۱ – ۲ روز |
۳-۴ ماه |
۱۶ |
گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده |
۳-۵ روز |
۶ تا ۹ ماه |
۱۷ |
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان) |
۱تا۲ روز |
۳-۴ ماه |
۱۸ |
گوشت ماهی کم چرب |
۱تا۲ روز |
۴-۶ ماه |
۱۹ |
گوشت پرچرب (ماهی آزاد) |
۱تا۲ روز |
۲-۳ ماه |
۲۰ |
فیله ماهی |
– |
۱۸ ماه |
۲۱ |
سوسیس |
۱ تا ۲ روز |
۳ تا۴ ماه |
۲۲ |
سیب |
۱ماه |
۸-۱۲ ماه |
۲۳ |
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو |
۳-۵ روز |
۸-۱۲ ماه |
۲۴ |
گیلاس |
۲-۳ روز |
۸-۱۲ ماه |
۲۵ |
پرتقال، لیموها ، گریپ فروت |
۲ هفته |
۴-۶ ماه |
۲۶ |
کیوی |
۳تا ۵ روز |
۴-۶ ماه |
۲۷ |
انبه |
– |
۸-۱۲ ماه |
۲۸ |
خربزه، هندوانه ، طالبی |
۱ هفته |
۸-۱۲ ماه |
۲۹ |
آناناس |
۲-۳ روز |
۴-۶ ماه |
۳۰ |
چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل |
۳-۵ روز |
۸-۱۲ ماه |
۳۱ |
گل کلم |
۱ هفته |
۸-۱۲ ماه |
۳۲ |
جعفری |
۲-۳ روز |
۵ ماه |
۳۳ |
ذرت |
– |
۸-۱۲ ماه |
۳۴ |
پیازچه |
۳-۵ روز |
– |
۳۵ |
کرفس |
۱ هفته |
۸-۱۲ ماه |
۳۶ |
اسفناج ، خردل |
۳-۵ روز |
۸-۱۲ ماه |
۳۷ |
کاهو |
۱ هفته |
– |
۳۸ |
قارچ ها و بامیه |
۱-۲ روز |
۸-۱۲ ماه |
۳۹ |
ترب و تربچه |
۲ هفته |
– |
۴۰ |
نان |
۲روز |
۶-۱۲ ماه |
۴۱ |
کیک صبحانه، کلوچه |
۱روز |
۲-۴ ماه |
۴۲ |
خمیر پخته نشده |
۲-۳ روز |
۶ ماه |
۴۳ |
کیک اسفنجی |
۱روز |
۴-۶ ماه |
۴۴ |
شیرینی دانمارکی |
۲روز |
۳ماه |
۴۵ |
پیراشکی |
۱روز |
۶ ماه |
۴۶ |
شیرینی پای میوه |
۱-۲ روز |
۱سال |
منبع : khaneyeirani.persianblog.ir