حلوای هویج مخصوص سفره های افطار
حلوای هویج مخصوص سفره های افطار
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!….مواد لازم :
آرد
۱ پیمانه +۱ ق س
روغن مایع
نصف پیمانه +۴ ق س
شکر
۲ پیمانه +۲ ق س
گلاب
نصف پیمانه +۴ ق س
هویج
نیم کیلو
زعفران آب کرده
به مقدار لازم
نکته :منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .
طرز تهیه :ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.
نکته :برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن. آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.
زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه .
نکته :رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.
بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.
هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.
هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.
و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.
سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید…
وقتی به این مرحله رسید ، حلوا آماده ست.
نکته :حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.
برای تزئین دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.
نکته :اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.
و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین.
و داخل ظرف سرو بچینین.بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!…نوش جان!
منبع : baharsite.com
پخت انواع کیک و شیرینیاسپرینگ رول حلوا مخصوص افطارحلوا شیر خشکحلوای موز ( خوراک هندی ) مخصوص ماه رمضانطرز تهیه حلوای آلبالوی خوش رنگطرز تهیه حلوای خرماطرز تهیه حلوای زنجبیلی ( دسر ماه رمضان )