دستور پخت کاکائو خرمایی مخصوص افطار
دستور پخت کاکائو خرمایی مخصوص افطار
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
برای تهیه کاکائو خرمایی به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید
زمان پخت و آماده سازی : ۳۵ دقیقهمواد لازم کاکائو خرمایی :برای ۵ نفر
خرما بدون هسته
یک پیمانه
گردو
یک پیمانه
پودر نارگیل
یک پیمانه
گلاب
۳ قاشق غذاخوری
شکلات
۵۰ گرم
بیسکوئیت
یک بسته
طرز پخت و تهیه : بیسکوئیت ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.شکلات تخته ای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رشته خوشکار
نکته :به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید.اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکوئیت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
منبع : sarbezan.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی