

راز خوش طعم شدن مافین های حاضری
مجموعه: نکات مهم آشپزی
با نکات زیر مافین های خوش طعمی درست کنید.برای تهیه مافین های خوب لازم است نکته هایی را درباره تهیه آن ها بدانید و رعایت کنید._ قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود._ هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند._ هر قالب مافین را خوب چرب کنید._ برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید._ از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد._ مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است._ خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود._ در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.منبع : khorasannews.com
رازهای آشپزی فوت های کوزه گری برای پخت کیک و شیرینینکاتی در مورد پخت کیک و شیرینینکاتی هنگام پخت کیک