زندگی نامه الکساندر فلمینگ کاشف پنى سیلین
زندگی نامه الکساندر فلمینگ کاشف پنى سیلین
مجموعه: زندگینامه شعرا و دانشمندان
زندگینامه الکساندر فلمینگ کاشف پنى سیلینسالها از کشف داروى پنى سیلین که میلیونها نفر در سراسر جهان به وسیله آن از خطر مرگ و ابتلا به بیماریهاى عفونى نجات یافته اند، مى گذرد.
کاشف این داروى مفید و موثر، الکساندر فلمینگ بود، او در ۶ اوت سال ۱۸۸۱ میلادى در لاچفیلد واقع در جنوب غربى اسکاتلند به دنیا آمد.
الکساندر، کوچکترین فرزند بیو فلمینگ بود و در حالى که هشت ساله بود، به سال ۱۸۸۸ پدر خود را از دست داد و انجام کارهاى مزرعه به عهده مادرش افتاد.او در ده سالگى، یعنى به سال ۱۸۹۱ وارد مدرسه لودان مور گردید و بعد به مدرسه دارول که برادرانش در آنجا تحصیل مى کردند رفت. مدرسه آنها تا خانه بیش از چهار مایل فاصله داشت و الکساندر ضمن پیمودن این راه در مناظر طبیعت اطراف خود دقیق مى شد و به فکر و مطالعه مى پرداخت.
او در مدرسه شاگردى ساعى بود و پس از پایان تحصیلات در آن مدرسه، به سال ۱۸۹۳ وارد آکادمى کیلمارنوک گردید. در سال ۱۸۹۵ به لندن رفت و به برادر بزرگش که مى خواست چشم پزشک شود پیوست. اما وى به خاطر درآمد کم و تنگدستى مجبور به ترک تحصیل شد، بدین جهت در سال ۱۸۹۷ در یک شرکت کشتیرانى کارى به دست آورد و تا سال ۱۹۰۱ در این شرکت مشغول کار گردید.
او از سال ۱۹۰۱ امکانات و درآمدى فراهم کرد و تصمیم گرفت رشته پزشکى را دنبال کند، در آن روزها همراه برادران خود رابرت و جان به داوطلبان اسکاتلندى پیوست و در آنجا عضو چند تیم ورزشى از جمله شنا گردید، و یک مسابقه شنا هم با کالج پزشکى سن مارى انجام داد. در این کالج علاقه به تحصیل پزشکى را بیشتر احساس کرد، بدین جهت سال بعد در امتحانات ورودى شرکت کرد و موفق شد.
الکساندر، در این کالج شاگردى جدى و کوشا بود و در تمام رشتههاى پزشکى از قبیل تشریح، مرض شناسى، و داروشناسى به مطالعات عمیق خود در باکترىشناسى ادامه داد، تا سرانجام در سال ۱۹۲۸ به کشف پنىسیلین دست یافت.
پنى سیلین در سال ۱۹۴۱ قابل استفاده براى عموم مردم شد و در سال ۱۹۴۵ فلمینگ به اتفاق ارنست چین براى کشف پنى سیلین که به طور قطع کمتر از کشف میکرب توسط پاستور نبود، جایزه نوبل در رشته پزشکى رإ؛۳۳ِِ دریافت کردند.
منبع:tebyan-zn.ir
چند دقیقه با دانستنی هاآشنایی با برندگان نوبل که جهان را متحول کردنداین ۹ نفر دیوانه ترین دانشمندان دنیا نام گرفتند!+عکسبیوگرافی اندیشمند فرانسوی “ژان بودریار”بیوگرافی دکتر علیاکبر جلالی موسس نخستین روستای الکترونیکی دنیا بیوگرافی دکتر منوچهر فرهنگ پدر علم اقتصاد ایرانبیوگرافی دکتر علیرضا آزمندیان خالق موسسه پدیده فکر