سنجش سلامت غذا با چوب هوشمند
مخترع چینی با ساخت چاپ استیک هوشمند باعث بسته شدن بسیاری از رستورانهای چینی و زاپنی می شود. این چوب های هوشمند سلامت غذا را تضمین می کند.
اختراع جدید برای سنجش سلامت غذا
یک مخترع چینی موفق به ساخت دستگاهی هوشمند با نام chopsticks (چوب غذاخوری که برای غذا خوردن در آسیای شرقی به کار می رود) شده اند که همانند چوب های غذاخوری این وسیله هم از دو میله باریک و سبک هم اندازه تشکیل شده است.
مردمان چین، ژاپن، تایوان، کره جنوبی، کره شمال و ویتنام از این وسیله به عنوان جایگزینی سنتی برای قاشق، چنگال و کارد برای خوردن غذا استفاده می کنند.
در رستوران های چینی و ژاپنی ایران نیز از این چوب ها برای سرو غذا استفاده می شود. اما حال این وسیله به یک اختراع جدید تبدیل شده است. این نوع “چوب استیک” می تواند میزان تازگی مواد غذایی یا میزان چربی آن را با نصب نرم افزار بخصوصی روی تلفن همراه، تبلت یا اسمارت فون به نمایش بگذارد.
معرفی چوب هوشمند توسط شرکت Baidu
این چوب ها توسط شرکت معروف اینترنتی Baidu تولید و روانه بازار شده و در فیلم ارائه شده توسط این شرکت در روز معرفی محصول جدید، چوب های الکترونیکی توسط فردی در سه فنجان روغن آشپزی قرار داده شده و حسگرهای موجود در این ابزار هوشمند دمای روغن و سالم بودن آن را برای استفاده مشخص می کند به صورتی که چوب هوشمند بعد از دریافت اطلاعات کامل در خصوص محتویات فنجان آن را روی برنامه نرم افزار مخصوصی که بر روی تلفن همراه هوشمند افراد استفاده کننده ارسال می کند. زمانی که ماده مورد استفاده برای غذا تازه و سالم باشد، چوب غذاخوری نور قرمز را از خود نشان می دهد.
این دستگاه جدید به دلیل عدم عرضه مناسب غذاهای با کیفیت و سالم در رستوران های چینی اختراع شد.
از سال 2008 میلادی تاکنون موارد تخلف بسیاری در رستوران های چینی به ثبت رسیده اند که افراد ضعیفی مانند کودکان و سالمندان را تا پای مرگ پیش برده اند، با اختراع این چوب های هوشمند بسیاری از رستوران ها که بهداشت و سلامت غذا را رعایت نمی کنند شکست خواهد خورد.
این محصول تا ماه آینده میلادی به صورت گسترده توزیع خواهد شد.
منبع : نمناک