شیرینی لقمه ای مخصوص کریسمس
شیرینی لقمه ای مخصوص کریسمس
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
کره
۱۱۰ گرم
شکر
۱۱۰ گرم
شربت آب و شکر
۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید
۱۱۰ گرم
آب لیمو
۱ قاشق غذا خوری
زنجبیل
۱ قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان
مقداری
خامه
در صورت تمایل ، ۳۰۰ میلی گرم
طرز تهیه : ۱٫ در ابتدا فر را روشن کرده و در درجه حرارت ۱۸۰ سلسیوس می گذاریم تا گرم شود.ورقه های فویل را در آن میگذاریم تا کمی حرارت ببینند.
۲٫ کره، شکر و شربت را در یک ظرف بزرگ ریخته و به آرامی حرارت می دهیم تا همه ی آنها با هم ذوب شوند. آرد ، آب لیمو و زنجبیل را در یک تابه ریخته و روی حرارت کم گذاشته و مدام هم می زنیم و بعد می گذاریم تا کمی خنک شود.همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم.
۳٫ ته ورقه های فویل را با روغن کاملا چرب کرده تا هنگامی که مواد را میریزیم به آن نچسبند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه “نان پنجره ای”
۴٫ از قاشق غذاخوری استفاده کرده و قاشق قاشق روی ورقه های داغ آماده مواد را می ریزیم .در مدت فقط ۵ تا ۶ دقیقه شیرینی ها طلایی شده و آماده می شوند. این کار را برای تمام موادی که در اختیار داریم انجام می دهیم تا همه ی شیرینی ها آماده شوند.
۵٫ با استفاده از یک قاشق چوبی یکی یکی و به آرامی شیرینی ها را از روی ورق برداشته و آنها را در ظرفی زیبا می چینیم تا خنک شوند.
۶٫ در هنگام سرو می توانید روی شیرینی ها لایه ی نازکی از خامه بمالید و آن را سرو کنید.
منبع : seemorgh.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نوقا شیرینی بژیشکلات گردویی اتریشیطرز تهیه شیرینی نارگیلیطرز تهیه شیرینی نان چایی طرز تهیه شیرینی کاکا