شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز
شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
کره نرم و خرد شده
۱۸۵ گرم
وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری
شکر
۱۶۵ گرم
زرده تخم مرغ
۲ عدد
پودر بادام
۶۰ گرم یا نصف پیمانه
آرد
۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو
۴ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش
۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :۱٫ فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.۲٫ کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.۳٫ از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).۴٫ با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.۵٫ مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.۶٫ شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.
منبع : bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید