شیرینی مربایی
شیرینی مربایی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می شود، هر مربایی را که دوست دارید بریزید.
مواد لازم:
کره نرم شده
نصف پیمانه
شکر
یک سوم پیمانه
زرده تخم مرغ
یک عدد
وانیل
یک سوم قاشق چای خوری
آرد
یک و یک سوم پیمانه
مربای میوه
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* ابتدا فر را روی دمای ۳۷۵ درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.
* آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
* تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگر خمیر، خیلی نرم است، روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
* درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را، قرار دهید.
* خمیر را به اندازه توپ های ۲/۵ سانتی متری تقسیم کنید و با فاصله ۶ سانتی متری از هم، درون سینی فر بچینید.
* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.
* شیرینی ها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند.
منبع : seemorgh
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی والوانطرز تهیه شیرینی کره ای با ژلهطرزتهیه شیرینی قلب بادامی شیرینی ساق عروس