شیرینی نارگیلی ساندویچی برای عید فطر
شیرینی نارگیلی ساندویچی برای عید فطر
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
برای عید فطر این شیرینی خوش طعم را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ
۵ عدد بزرگ
نمک
نوک قاشق چای خوری
وانیل
۱ قاشق چای خوری
نارگیل رنده شده
۴۳۰ گرم
شکر
۲۵۰ گرم
مربای تمشک یا توت فرنگی
۱۵۰ گرم
روش تهیه :دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.سطح داخلی ظرفی را کمی چرب نمایید و با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی بپوشانید. حدود ۵ سانتیمتر از آن می بایست از گوشه های ظرف آویزان باشد تا بتوانید به راحتی شیرینیها را جا به جا نمایید.سفیده های تخم مرغ را با نمک و وانیل، آن قدر به هم بزنید تا کف کنند.سپس شکر و نارگیل را به آنها بیفزایید و با یک قاشق چوبی آنها را کاملاً به هم بزنید تا خیلی خوب با هم مخلوط شوند.نیمی از مخلوط نارگیل را داخل ظرف پوشیده از کاغذ روغنی بریزید. با قاشق آن را فشار دهید تا کاملاً فشرده و سطح آن صاف شود. روی آنها را با مربا بپوشانید.سپس روی آن، از مخلوط نارگیل بریزید طوری که کاملاً مربا میان مخلوط نارگیل محصور شود. سطح شیرینی را با قاشق، صاف نمایید تا یکدست شود.شیرینی را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که سطح آن اندکی طلایی رنگ شود. صبر کنید تا شیرینیها کاملاً سرد شوند. سپس آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. این باعث میشود شیرینیها کمی سفت شوند و جابهجا کردن آنها از ظرف آسانتر باشد. آنها را با کمک کاغذهای روغنی که از گوشه های ظرف آویختهاند، از ظرف خارج نمایید. با یک چاقوی دندانه دار آنها را به شکل مربع یا مثلث برش بزنید تا به شکل ساندویچهای نارگیلی دربیایند.منبع : tebyan.net
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق