شیرینی نوروزی پادرازی
شیرینی نوروزی پادرازی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
برای پذیرایی از میهمانان تان در عید امسال شیرینی نوروزی پادرازی درست کنید.این شیرینی نوروزی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش را دارد و معمولا برای عید استفاده می شود.
مواد لازم برای شیرینی نوروزی پادرازی :
تخم مرغ
۲ عدد
آرد برنج
۱۲۵ گرم
پودر شکر
۱۵۰ گرم
آرد گندم
۱۲۵ گرم
پودر هل
۱ چهارم قاشق چایخوری
آرد نخودچی
۱۵۰ گرم
کره
۲۵۰ گرم
* تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین.طرز تهیه شیرینی نوروزی پادرازی :کره نرم شده و پودر شکر رh با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید. تقریبا ۵ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل شود.تخم مرغها را که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن را یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.پودر هل را هم به مواد اضافه کنید .
هر ۳ آرد را داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و ۳بار آنها را الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی نوروزی موثر است پس لطفا کمتر از ۳بار الک نکنید.آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد را ورز بدهید.خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار بدهید و ۱ ساعت اجازه بدهید داخل یخچال استراحت کند.
بعد از زمان همان نایلون را روی سطح باز کنید و خمیر را روی آن باز کنید.یک نایلون دیگر روی خمیر قرار بدهید و با وردنه خمیر را باز کنید. حالا نایلون رویی را بردارید و خمیر را به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.حالا دوباره نایلون را روی شیرینی ها بیندازید و با کفگیر کمی روی آنها را فشار بدهید تا پهن شوند.
خمیر های آماده شده را روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و در ظرف جدا گانه ای ۱عدد تخم مرغ (اضافه) و مقداری زعفران را با هم مخلوط کنید و بهش کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی ها را با آن برس بزنید.حالا با چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مقداری کنجد روی آن ها بپاشید و بگذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیرد تا طلایی شوند.منبع : کتاب آشپزی فرهنگ جو / seemorgh.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی