شیرینی ونیزی
شیرینی ونیزی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
کره
۲۲۵ گرم
آرد
۲۲۵ گرم
پودر قند
۵۰ گرم
وانیل
نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت
۵۰ گرم
شکلات چیپسی
به میزان لازم
طرز تهیه :
کره نرمشده را خوب میزنیم، پودرقند و وانیل را اضافه کرده، آنقدر به هم زدن ادامه میدهیم تا به صورت کرم در آید. سپس آرد و نشاسته ذرت را افزوده تا خمیر لطیفی درست شود. خمیر را درون کیسه کرده و با ماسوره ستارهای در سینی با فاصله میریزیم و روی هر کدام یک عدد شکلات چیپسی میگذاریم سپس سینی را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
منبع : groohashpazi
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی نارنجکیشیرینی عید(شیرینی کشمشی،قطاب)شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عیدطرز تهیه کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ایلوز نارگیل خانگی/شیرینی مخصوص عیدنان برنجی