شیرینی پفکی نارگیلی
شیرینی پفکی نارگیلی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
بعضی وقتها نمی دونید با سفیده تخم مرغها چیکار کنید . این دستوری هست که فقط با سفیده تخم مرغ درست می شه و زرده در اون دخیل نیست.این یه شیرینی بسیار تردی هست که فقط یه چایی کنارش کم داره .مواد لازم :
پودر نارگیل
۱۵۰ گرم
پودر قند
۲۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ
۴ عدد
پودر هل
۱ ق م
خلال پسته
جهت تزیین
طرز تهیه شیرینی پفکی نارگیلی :سفیده تخم مرغ رو با همزن هم می زنید . مرحله به مرحله عکس گذاشتیم تا ببینید به چه حالتی باید برسید.
بعد قاشق قاشق پودر قند اضافه کرده و هم بزنید .در نهایت پودر هل رو بریزید .سپس ظرف حاوی سفیده رو روی قابلمه ای که آبجوش داخل اون هست و با حرارت ملایم در حال جوش هست ، قرار می دیم و به هم زدن ادامه می دیم .
سفیده رو انقدر هم می زنیم تا زمانیکه همزن رو وقتی به سمت بالا می کشیم به این صورت فرم گرفته بمونه .
بعد از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .داخل قیف و ماسوره ریخته و روی سینی با کمی فاصله می ریزیم .
بعد روی هر کدام یه دونه خلال پسته قرار می دیم .سپس داخل فری که با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده بمدت ۷ – ۱۰ دقیه قرار می دیم .نکته : مدت زمان بسته به دمای فرتون ممکنه کم یا زیاد بشه کافیه زیر شیرینی کمی رنگ بگیره و قرار نیست شیرینی ها تغییر رنگ بدنن بلکه باید به همون صورت سفید بمونن .
منبع : baharsite.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی پفک بادامیطرز تهیه شیرینی پفکی گردوییطرز تهیه مرنگ ( شیرینی پفکی )