شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید
شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
زرده ی تخم مرغ
۳ عدد
روغن مایع
۱ قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده
۱۵۰ گرم
شکر آسیاب شده
۱ پیمانه
آرد سفید
۱ قاشق غذاخوری
هل و وانیل
از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین
به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت۱۰تا ۱۵ دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی عید(شیرینی کشمشی،قطاب)شیرینی ونیزیطرز تهیه شیرینی گردوییلوز نارگیل خانگی/شیرینی مخصوص عیدنان برنجی