طرزتهیه شیرینی قلب بادامی
طرزتهیه شیرینی قلب بادامی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم برای تهیه ۶۰ ” قلب ”
کره
۲۵۰ گرم
پودر قند
۱۰۰گرم
زرده تخم مرغ
۲عدد
بادام چرخ کرده
۱۰۰گرم
آرد
۳۵۰گرم
بادام پوست گرفته
۶۰عدد
طرز تهیه:
پودر قند یکدست را داخل ظرف می ریزیم، یک زرده تخم مرغ و کره را به آن می افزاییم و با همزن می زنیم، بادام چرخ کرده را به این صورت تهیه می کنیم که بادامها را درآب خیسانده و پس ازچند ساعت از آب می گیریم، پوست آنها را می کنیم و در آسیاب له می کنیم. ب
ادام چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. آرد را الک، به مخلوطمان اضافه کرده و به سرعت چنگ می زنیم تا یک خمیرتقریباً سفت به دست آید. آن را گلوله کرده در یک کاغذ آلومینیومی یا روحی می پیچیم و ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
فر را از نیم ساعت قبل روی درجه۲۰۰ درجه سانتی گراد می گذاریم. در یک سینی آرد می پاشیم، خمیر را روی آن کاملاً پهن می کنیم تا نازک شود قلب ها را با قالب در می آوریم(اگر قالب نداشتید، الگوی یک قلب را روی کاغذ بکشید و با چاقو قلب ها را در آورید)، زرده تخم مرغ دیگر را زده و روی قلب ها می مالیم سپس بادامها را روی آنها می گذاریم و در طبقه وسط۱۰تا۱۲دقیقه می گذاریم تا بپزد. پس از پختن کمی صبرمی کنیم تا ولرم شود، سپس با کارد پهنی آنرا از سینی جدا کرده و می گذاریم خنک شود.
هفته آینده نکاتی درباره تهیه کیک وروش تهیه یک کیک ساده برای چای عصرانه را بیان خواهیم کرد.
نکات تغذیهای درباره ” قلب بادامی”
هر قلب بادامی دارای ۸۰ کالری است وبه دلیل داشتن بادام دارای املاح مفیدی برای بدن است.
اگر برنامه حفظ وزن دارید یک عدد از آن را با چای میل کنید و اگر برنامه افزایش وزن دارید ۲ از آن راعدد میل کنید.
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی مرباییطرز تهیه شیرینی والوانطرز تهیه شیرینی کره ای با ژله شیرینی ساق عروس