طرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر
طرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم:
آرد سفید
۳ پیمانه
روغن جامد
۱ پیمانه
شکر
۲/۱ پیمانه
گلاب
۲/۱ پیمانه
هل
۱قاشق مرباخوری
پکینگ پودر
۲/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا شکر رادر هل وگلاب حل کرده بعد از آن در ظرفی جداگانه آرد وروغن وپکینگ پودر را مخلوط می کنیم سپس محلول گلاب وشکری را که داشتیم به آن اضافه کرده وبا دست به آرامی ورز دهید خمیر لطیف ونرمی به دست می آید آن را به وسیله وردنه پهن کرده به دلخواه قالب بزنید یا بایک چاقو ببرید.در فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه بگذارید بپزد.وقتی از فر درآوردید بگذارید مقداری سرد شود و بعد آنرا نوش جان کنید.
منبع : roze_banafsh5
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کاکاشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراق شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی