طرز تهیه آش آلبالو
طرز تهیه آش آلبالو
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه آش آلبالو
مواد لازم برای آش آلبالو :
لوبیا چیتی
۷۰ گرم
عدس
۲۰۰ گرم
لپه
۵۰ گرم
برنج
۷۵ گرم
سبزی ریز خرد کرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج)
۵۰۰ گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
پیازداغ
۴ قاشق سوپخوری
سیرداغ
۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده
۲۰۰ گرم
پیاز رنده کرده
۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
آرد برنج
۲ قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته
۳۰۰ گرم
نعناداغ
۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه آش آلبالو :
لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.
اکنون گوشت چرخکرده، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و اندکی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش آبغوره
اینک از این مخلوط کوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.
پس از ۱۵ دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در کاسهی مناسبی بکشید و با نعناداغ بیارائید.
نکته : در صورت دلخواه می توانید ۲ قاشق سوپخوری شکر به آش بیفزائید.
منبع : shooroshirin.ir
لذت آشپزی با بیتوتهطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جودلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید