طرز تهیه اردور ژلاتینی با بیسکویت ترد
طرز تهیه اردور ژلاتینی با بیسکویت ترد
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه اردور ژلاتینی کرم پنیر
اردور یا همان پیش غذا یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا یک نوشیدنی است که قبل از وعده غذایی و یا غذای اصلی سرو می شود و محتویات و نوع آن دارای هم خوانی با غذای اصلی است. در این مطلب طرز تهیه اردور خوشمزه کرم پنیر را به شما آموزش می دهیم.مواد لازم برای اردور ژلاتینی با بیسکویت ترد :
پنیر لبنه
۳۵۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز
۲ عدد
روغن زیتون
۸۰ میلی لیتر
پیاز متوسط
یک عدد
ادویه مخصوص مرغ و ماهی
به میزان لازم یا یک قاشق مرباخوری
ژلاتین
یک قاشق غذاخوری
آب
یک سوم پیمانه (۸۰ میلیلیتر)
نمک
به میزان دلخواه
بیسکویت ترد (کراکر نمکی)
به تعداد لازم
سس کچاپ
برای تزیین
طرز تهیه اردور کرم پنیر :ابتدا پیاز و فلفلدلمهایها را به شکل نگینی خرد کرده با روغن زیتون تفت میدهیم تا کاملا نرم و سبک شوند. سپس ادویه و نمک را به آنها اضافه کرده، باز کمی تفت میدهیم؛ البته پیازها نباید طلایی شوند.یک پیمانه آب به مواد اضافه کرده و میگذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.مخلوط حاصل را پس از اینکه حرارت خود را از دست داد داخل پارچ میکسر می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. داخل کاسه ای گود پنیر را با پشت لیسک نرم کرده مایه پیاز و فلفل را به آن اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود.ژلاتین را روی آب سرد پاشیده هم می زنیم و روی بخار آب جوش یا داخل مایکروویو قرار می دهیم تا ذوب شود.پس از این مدت ژلاتین را با مایه مخلوط کرده داخل قالب سیلیکونی مورد نظر می ریزیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم.بهتر است قالب را با اسپری روغن چرب کنیم. پس از این مدت کرم را از داخل قالب ها خارج کرده روی بیسکویت های ترد بر می گردانیم و داخل حفره های پشت قالب را توسط قیف با سس کچاپ پر می کنیم.لازم به ذکر است من برای این دستور از قالب سیلیکونی که در تصویر مشاهده میکنید استفاده کردهام که سایز مستطیل آن درست با ابعاد بیسکویت ترد همخوانی دارد.
منبع : مجله زندگی ایده آل – bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی