طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین، شیرینی مخصوص عید نوروز!
طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین، شیرینی مخصوص عید نوروز!
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
اسلایس بادام و دارچین، شیرینی شیک و کم دردسر مناسب عید نوروز
شیرینی و تنقلات بسیاری برای نوروز وجود دارد. اما این که شما به عنوان یک کدبانو شیرینی عید را خودتان درست کرده باشید چیز دیگریست. با ما همراه باشید تا طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین را یاد بگیرید.
مواد لازم برای حدود ۴۸ اسلایس بادام و دارچین
مواد لازم برای لایه اسلایس بادام و دارچین :
آرد
۲ پیمانه
پودر قند
یک پیمانه
کره نرم
یک پیمانه
پودر دارچین
یک قاشق مربا خوری
مواد لازم برای رویه اسلایس بادام و دارچین :
شکر ترجیحا قهوه ای
نصف پیمانه
عسل
نصف پیمانه
کره
یک چهارم پیمانه
خامه
یک چهارم پیمانه
بادام خرد شده
۲ پیمانه
طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین برای نوروز :فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.سینی به اندازه ۳۳ در ۲۳ سانتی متر را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.تمامی مواد لایه را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر به دست بیاید.
سپس خمیر را روی سطح سینی پهن کنید و به مدت ۱۸-۲۲ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی رنگ شود.تمامی مواد رویه به جز بادام را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید. پخت را در حالی که هم می زنید ادامه دهید تا غلیظ شود.
بادام را به آن اضافه کنید،هم بزنید و روی لایه بریزید و پهن کنید.سینی را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بادام طلایی رنگ شود.از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود، سپس ۲۴ برش چهار گوش و هر کدام را اریبی برش بزنید تا ۴۸ تکه به دست بیاید.ارزش غذایی هر اسلایس بادام و دارچین :کالری : ۱۲۰کلسترول : ۱۵ میلی گرمکربوهیدرات : ۱۳ گرمپروتئین : یک گرمچربی: ۷ گرمسدیم : ۴۰ میلی گرمفیبر غذایی : یک گرممنبع : khorasannews.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی