طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی
طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی
املت دریایی یک نوع متفاوت از املت است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد لازم برای املت دریایی :
میگو (پاک شده)
۱۰۰ گرم
تخم مرغ
۶ عدد
سیر (له شده)
۲ حبه
دانه میخک
۱ عدد
فلفل چیلی
یک چهارم قاشق چایخوری
دانه تخم زیره
یک سوم قاشق چایخوری
سس مایونز
یک دوم پیمانه
چیپس (خردشده)
۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
روغن زیتون
۴ قاشق سوپخوری
طرز پخت املت دریایی :
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون (یا کره) را داخل تابه ای گرم کنید. بعد میگو، سیر، دانه میخک، فلفل چیلی، دانه تخم زیره، نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام رسیده و میگو بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
سس مایونز و چیپس را به مخلوط میگو افزوده و با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هم بزنید.
بقیه روغن زیتون (یا کره) را درون تابه کوچکی بریزید. سپس با استفاده از قلم مویی آن را به دیواره تابه بمالید و روی حرارت قرار دهید. بعد به وسیله ملاقه مقداری از مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید (برای آنکه مایه به تابه نچسبد، دسته آن را بگیرید و تکان دهید) و بگذارید تا زیر نیمرو برشته و روی آن نرم شود.
با استفاده از قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از نیمرو ریخته و تابه را کمی کج کنید. بعد به وسیله کفگیری نیمه دیگر نیمرو را روی مواد برگردانید. سپس داخل ظرفی بگذارید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir
۴s3.ir